Historiek

In de zomer van 1979 hield Mieke Vanneste haar accountantskantoor boven de doopvont in Tielt. De onderneming fungeert sindsdien als de ideale biotoop om een eigen visie op accounting uit te bouwen en de praktijkervaring verder te zetten.

Samen met een stijgend aantal medewerkers schreef Mieke door de jaren heen een boeiend groeiverhaal, waar ook echtgenoot Stan Vanlerberghe enthousiast aan mee pende. De expertise van Mieke en Stan heeft zijn wortels in de opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen, aangevuld met belangrijke bijkomende vormingen.

Sinds 1988 is de onderneming gehuisvest in een modern kantoorgebouw, langs de Rijksweg in Kuurne. Na verschillende strategische overnames kreeg het bedrijf een boost van kennis en expertise, wat zich op vandaag vertaalt in een twintigtal dynamische medewerkers.

"Mede onder impuls van de tweede generatie, die in 2011 de schouders onder het bedrijf zette, gaan wij sinds kort door het leven als Axxi. Deze nieuwe bedrijfsnaam symboliseert niet alleen de proactieve manier waarmee wij ons op de markt bewegen, maar ook de gedrevenheid waarmee wij u op de best mogelijke manier van dienst proberen te zijn. Zodat u, net als wij, altijd een dynamische pionier in uw sector kan blijven.