Missie & waarden

We zijn er van overtuigd dat binnen de voortdurend evoluerende bedrijvenmarkt, accounting & fiscaliteit een steeds ruimere rol aannemen. Daarom leggen wij onszelf de volgende missie op:

axxi wil een competente speler zijn op de markt van bedrijfsondersteuning, die ambitieuze ondernemingen begeleidt en stimuleert doorheen hun hele levenscyclus.

Onze waarden kunnen we in één zin samenvatten: Continu oprecht vooruitdenken!

Continuïteit

Bij axxi vinden wij het belangrijk om voortdurend met onze klanten bezig te zijn. In welke fase deze klant ook zit, er is altijd wel nuttige informatie die van toepassing kan zijn. We geloven er sterk in om niet reactief te werk te gaan, maar onze klanten pro-actief te adviseren.

Oprechtheid

We maken er een streefdoel van om accurate en eenduidige informatie te verstrekken. Een constante nadruk op educatie en bijscholing van al onze medewerkers zorgt er voor dat wij geen valse beloften hoeven te maken.

Vooruitdenkend

Bij axxi willen wij onze klanten meer aanbieden dan accounting & fiscaliteit alleen. Wij zijn ervan overtuigd dat meer dan ooit boekhouden en strategie hand in hand gaan. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met klanten gecalculeerd vooruit te plannen.