Meer dan een betrouwbare boekhouding

Het voeren van een boekhouding is niet alleen een wettelijke verplichting, maar is ook de basis voor heel wat belangrijke beslissingen. De taken van een accountant zijn zeer divers. Dit kan gaan van het opmaken van een exploitatie- of batenrekening tot het uitstippelen van een optimale financieringsstructuur of overnamedossier.

Bij axxi zorgen we voor een onberispelijke boekhouding en ontfermen we ons over alle wettelijke taken inzake de fiscale aangiftes van uw onderneming.

accountancy

Wij voeren controles uit en onderzoeken de meest optimale structuur van uw onderneming. Wij helpen u bij het eventueel oprichten van een vennootschap, rekening houdend met de Belgische wetgeving

We waken er bij axxi over dat u een betrouwbaar beeld kunt vormen van de eigen financiële situatie. We geven u specifieke begeleiding en advies in elke fase van uw onderneming: van de opstart en uitbouw van een onderneming, tot de verkoop of associatie.

U heeft bij axxi één vaste accountmanager, die uw organisatie door en door kent. Hierdoor kunnen we u steeds snel en gericht advies geven die van toepassing is op uw specifieke situatie.

Indien u zelf uw eigen boekhouding wilt beheren, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Wij leiden u zelf op zodat u in staat bent om uw eigen boekhouding op een correcte manier te voeren. Deze opleidingen bieden wij aan in de boekhoudpakketten Exact Online en Bocount (of andere Navision of Business Central omgevingen).  Voor deze opleidingen zijn wij een geregistreerd dienstverlener voor KMO-portefuille.

Bij axxi kan u terecht voor onder andere:

 1. Het voeren en nazicht van uw boekhouding
 2. Opleiding op maat voor het beheren van uw eigen boekhouding
 3. Opstellen en optimaliseren van de fiscale aangiftes
 4. Berekenen van de personenbelasting
 5. Opmaken van een exploitatie-of batenrekening
 6. Opmaken van tussentijdse situaties
 7. Analyse van de resultaten
 8. Uitstippelen van een fiscaal optimale (financierings-)structuur en investeringsadvies
 9. Een betrouwbaar beeld van de korte en lange termijnmogelijkheden; en de uitdagingen
 10. Het leveren van oplossingsgericht boekhoudkundig advies
 11. Opmaken van bezwaarschriften
 12. Bijstand bij controle AOIF of directe belastingen
 13. Waardering bij overnames/overlating
 14. De budgettering en kostprijsberekening
 15. Het opmaken van een financieel plan en de oprichting van een vennootschap

Neem contact