Een eigen zaak starten?

Bij axxi hebben wij al altijd een boontje gehad voor starters en innoverende ondernemingen. In het verleden was het dan ook steeds een uitdaging voor ons om starters bij te staan op alle gebieden om hun droom te verwezelijken. Hierdoor hebben we heel wat ervaring opgebouwd en weten we hoe we u op de best mogelijke manier moeten begeleiden.

We zijn erkend als dienstverlener bij KMO-portefeuille: DV.A218092, waardoor u voor advies kunt genieten van subsidies. Wij geven starters ook graag een duwtje in de rug met een starterscheque. Lees meer hier.

Starterscheque

U bent een starter of u droomt van een eigen zaak? Dan heeft u vast een hoop vragen. Axxi biedt starters graag een duwtje in de rug met de Starterscheque ter waarde van 200 euro.

De professionele dienstverlening van Axxi zorgt ervoor dat uw opstart een top wordt en géén flop. Wij helpen u graag met:

  1. Een overzichtelijke marktanalyse
  2. Een nauwkeurig financieel plan
  3. Grondig onderzoek naar subsidies
  4. Sociaal advies en planning
  5. Een duidelijk ondernemingsplan met toekomstvisie

Met de Axxi Starterscheque heeft u toegang tot onze brede waaier aan diensten. Meer weten? Contacteer ons hier.

Starterscheque

De cheque geeft u recht op één volledig startersadvies en wordt toegekend aan nieuwe startende klanten. Er wordt slechts één cheque per klant en/of bedrijvengroep uitgereikt. De cheque wordt geconsumeerd in de vorm van prestaties en is niet terugbetaalbaar.