Axxi Connect

Uw bedrijf voorstellen aan de buitenwereld? Nieuwe ondernemingen leren kennen in een ongedwongen sfeer? Dat kan allemaal met Axxi Connect.

U kent dat bedrijf uit uw buurt wel, maar u heeft geen idee wie er achter zit of wat het doet? Dat lossen wij graag op met de Axxi Connect netwerksessies, waarin we telkens één van onze klanten aan het woord laten voor een korte bedrijfspresentatie.

connect

Axxi Connect is

  1. Een perfect geregeld event met uw onderneming in de spotlight.
  2. Een mooie mix van uw klanten (waarvan 50% zelfstandigen) en Axxi-klanten
  3. Een frisse aanpak met een origineel geschenk, een leuke uitnodiging en een verzorgde receptie.
  4. Extra publiciteit op de websites en Facebook-pagina’s van Axxi en van uw onderneming.

Heeft u interesse om uw bedrijf in de kijker te plaatsen en nieuwe klanten te laten kennismaken met uw activiteiten? Wat maakt uw bedrijf zo uniek? Welke nieuwe producten of diensten heeft u in de aanbieding? Heeft u een interessante gastspreker? Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

Networking events

Komende   Afgelopen

Seminaries

Kennis is een belangrijke troef voor uw onderneming. U blijft dan ook graag op de hoogte van wat reilt en zeilt in de wereld van accounting. Maar hoe houdt u het overzicht in een constante stroom van informatie? Met de Axxi Seminaries helpen wij u alvast een handje.

In de Axxi Seminaries selecteren wij de beste sprekers die het meest relevant zijn voor een succesvolle en professionele ondersteuning van uw onderneming. We pikken er voor u de belangrijkste onderwerpen uit en laten een specialist aan het woord die een bepaald onderwerp in eenvoudige en begrijpelijke taal presenteert.

seminaries

We zorgen telkens voor een aangename omkleding en voor een leuke receptie achteraf waar u de mogelijkheid heeft om nog wat te netwerken.