Axxi

Bij accountancykantoor Axxi kan u terecht voor alles wat te maken heeft met accountancy, audit & fiscaliteit. Naast een persoonlijke contactpersoon die de tijd neemt om uw bedrijf grondig te leren kennen, kan u steeds rekenen op een geëngageerd team dat samen over enorm veel kennis en expertise beschikt. In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u.

Daarnaast kan u bij Axxi terecht voor een structurele doorlichting van uw familiaal patrimonium waarbij de diverse financiële, juridische, fiscale en persoonlijke elementen van uw situatie samensmelten tot één geïntegreerd plan volgens uw huidige en toekomstige behoeften.

Ten slotte kan u bij Axxi terecht voor heel wat gespecialiseerde businessoplossingen op maat van uw bedrijf. Denk maar aan kostprijsanalyse, bedrijfsanalyse of begeleiding op het vlak van innovatie of subsidies.
 

Enkele referenties

Axxi

Onze klanten getuigen

Bistronoom

Bistronoom

Axxi houdt ons regelmatig up to date omtrent wijzigingen in onze sector en speelt daar proactief op in. Axxi geeft me steeds juridisch en vermogensrechtelijk advies op maat van mijn behoeftes. En voor specifieke zaken doet het ook een beroep op externe specialisten.

Bernard Claessens

BOA

BOA

Met Axxi ben je zeker van een onderbouwde en toekomstgerichte aanpak. Axxi denkt met je mee en maakt het zijn klanten makkelijk, o.m. met het digitale klantenportaal en met een vaste dossierbeheerder die het aanspreekpunt is voor al onze noden.

Patrick Hanssens

Claerhout Aluminium NV

Claerhout Aluminium NV

Tijdens de overname van Claerhout Aluminium deed Axxi zaken die wij niet voor mogelijk hielden. We werden volledig begeleid bij het transactieproces en de onderhandelingen met de overlater en banken. Ook na de overname kregen we waardevol advies over subsidies en over onze winstgevendheid.

Jef Wilmots

Eye on Fashion

Eye on Fashion

Axxi geeft me veel vertrouwen over de opvolging van mijn boekhouding. Zo kan ik me in alle gemoedsrust concentreren op mijn eigen zaak. De Axxi-medewerkers zijn heel erg betrokken, reageren heel snel, maar nemen ook de tijd voor je als het nodig is.

Dieter Deceuninck

NV Ghekiere

NV Ghekiere

Ik hou van de sympathieke en aangename sfeer bij Axxi. Het is een echt familiaal kantoor dat gaat voor een no-nonsense aanpak en voor heldere en ondubbelzinnige communicatie. En vooral: Axxi staat garant voor de juiste optimalisaties.

Filip Ghekiere

Van De Walle - Bossuyt Architecten

Van De Walle - Bossuyt Architecten

De jarenlange ervaring van Axxi heeft ons geholpen om de familiale overdracht tot een goed einde te brengen. Axxi hielp ons bij de voorbereiding van de successieplanning op maat van onze behoeftes en bij de uitbouw van de juiste fiscaalvriendelijke constructie.

Eveline Bossuyt

Wie is wie

Missie en waarden

We zijn ervan overtuigd dat accounting & fiscaliteit een steeds ruimere rol aannemen binnen de voortdurend evoluerende bedrijvenmarkt. Daarom vatten wij onze missie als volgt samen:

Axxi wil een competente speler zijn op de markt van bedrijfsondersteuning, die ambitieuze ondernemingen begeleidt en stimuleert doorheen hun hele levenscyclus.

Onze waarden kunnen we in één zin samenvatten: Continu oprecht vooruitdenken!

 

Werken bij Axxi?

Bekijk onze vacatures

 1. Continuïteit

  Bij Axxi vinden wij het belangrijk om voortdurend met onze klanten bezig te zijn. In welke fase deze klant ook zit, er is altijd wel nuttige informatie die van toepassing kan zijn. We geloven er sterk in om niet reactief te werk te gaan, maar onze klanten pro-actief te adviseren. 
   
 2. Oprechtheid

  We maken er een streefdoel van om accurate en eenduidige informatie te verstrekken. Een constante nadruk op educatie en bijscholing van al onze medewerkers zorgt er voor dat wij geen valse beloften hoeven te maken. 
   
 3. Vooruitdenkend

  Bij Axxi willen wij onze klanten meer bieden dan enkel accounting & fiscaliteit. Wij zijn ervan overtuigd dat boekhouden en strategie meer dan ooit hand in hand gaan. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met klanten vooruit te plannen op basis van cijfers.
   

Historiek

In de zomer van 1979 hield Mieke Vanneste haar accountantskantoor boven de doopvont in Tielt. Sindsdien heeft de onderneming een eigen visie op accounting uitgebouwd en zijn praktijkervaring steeds verder gezet.

Samen met een stijgend aantal medewerkers schreef Mieke door de jaren heen een boeiend groeiverhaal. De expertise van Mieke heeft zijn wortels in de opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen, aangevuld met belangrijke bijkomende vormingen.

Sinds 1988 is de onderneming gevestigd in een modern kantoorgebouw, langs de Rijksweg in Kuurne. Na verschillende strategische overnames kreeg het bedrijf een boost van kennis en expertise, wat zich vandaag vertaalt in een 25-tal dynamische medewerkers.

Mede onder impuls van de tweede generatie, met name Charlotte Vanlerberghe, die in 2011 de schouders onder het bedrijf zette, gaan wij sinds kort door het leven als Axxi. Deze nieuwe bedrijfsnaam symboliseert niet alleen de proactieve manier waarmee wij ons op de markt zetten, maar ook de gedrevenheid waarmee wij u op de best mogelijke manier van dienst proberen te zijn. Zodat u, net als wij, altijd een dynamische pionier in uw sector kan blijven.