Terug naar diensten

Accountancy Meer dan een betrouwbare boekhouding

Het voeren van een boekhouding is niet alleen een wettelijke verplichting, maar is ook de basis voor heel wat belangrijke beslissingen. De taken van een accountant zijn zeer divers. Dit kan gaan van het opmaken van een exploitatie- of batenrekening tot het uitstippelen van een optimale financieringsstructuur of overnamedossier.

Wij voeren controles uit en onderzoeken de meest optimale structuur van uw onderneming. Wij helpen u bij het eventueel oprichten van een vennootschap, rekening houdend met de Belgische wetgeving

We waken er bij axxi over dat u een betrouwbaar beeld kunt vormen van de eigen financiële situatie. We geven u specifieke begeleiding en advies in elke fase van uw onderneming: van de opstart en uitbouw van een onderneming, tot de verkoop of associatie.

U heeft bij axxi één vaste accountmanager, die uw organisatie door en door kent. Hierdoor kunnen we u steeds snel en gericht advies geven die van toepassing is op uw specifieke situatie.

Indien u zelf uw eigen boekhouding wilt beheren, dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden. Wij leiden u zelf op zodat u in staat bent om uw eigen boekhouding op een correcte manier te voeren. Deze opleidingen bieden wij aan in de boekhoudpakketten Exact Online en Bocount (of andere Navision of Business Central omgevingen). Voor deze opleidingen zijn wij een geregistreerd dienstverlener voor KMO-portefuille.

quote Bij axxi zorgen we voor een onberispelijke boekhouding en ontfermen we ons over alle wettelijke taken inzake de fiscale aangiftes van uw onderneming.
Axxi HR rgb 240322 516

In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u.

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan. Meer info

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.