crop 2 - Axxi 240322 327

Snel en gericht advies

Daarnaast kan u bij Axxi terecht voor een structurele doorlichting van uw familiaal patrimonium waarbij de diverse financiële, juridische, fiscale en persoonlijke elementen van uw situatie samensmelten tot één geïntegreerd plan volgens uw huidige en toekomstige behoeften.

Ten slotte kan u bij Axxi terecht voor heel wat gespecialiseerde businessoplossingen op maat van uw bedrijf. Denk maar aan kostprijsanalyse, bedrijfsanalyse of begeleiding op het vlak van innovatie of subsidies.

Onze klanten getuigen

Portret boa

BOA

Met Axxi ben je zeker van een onderbouwde en toekomstgerichte aanpak. Axxi denkt met je mee en maakt het zijn klanten makkelijk, o.m. met het digitale klantenportaal en met een vaste dossierbeheerder die het aanspreekpunt is voor al onze noden.

Patrick Hanssens
Portret bistronoom

Bistronoom

Axxi houdt ons regelmatig up to date omtrent wijzigingen in onze sector en speelt daar proactief op in. Axxi geeft me steeds juridisch en vermogensrechtelijk advies op maat van mijn behoeftes. En voor specifieke zaken doet het ook een beroep op externe specialisten.

Bernard Claessens
Portret fashion

Eye on Fashion

Axxi geeft me veel vertrouwen over de opvolging van mijn boekhouding. Zo kan ik me in alle gemoedsrust concentreren op mijn eigen zaak. De Axxi-medewerkers zijn heel erg betrokken, reageren heel snel, maar nemen ook de tijd voor je als het nodig is.

Dieter Deceuninck
Portret claerhout

Claerhout Aluminium NV

Tijdens de overname van Claerhout Aluminium deed Axxi zaken die wij niet voor mogelijk hielden. We werden volledig begeleid bij het transactieproces en de onderhandelingen met de overlater en banken. Ook na de overname kregen we waardevol advies over subsidies en over onze winstgevendheid.

Jef Wilmots
Portret ghekiere

NV Ghekiere

Ik hou van de sympathieke en aangename sfeer bij Axxi. Het is een echt familiaal kantoor dat gaat voor een no-nonsense aanpak en voor heldere en ondubbelzinnige communicatie. En vooral: Axxi staat garant voor de juiste optimalisaties.

Filip Ghekiere
Portret vdw

Van De Walle - Bossuyt Architecten

De jarenlange ervaring van Axxi heeft ons geholpen om de familiale overdracht tot een goed einde te brengen. Axxi hielp ons bij de voorbereiding van de successieplanning op maat van onze behoeftes en bij de uitbouw van de juiste fiscaalvriendelijke constructie.

Eveline Bossuyt

Wie is wie

Mieke VN 7

Mieke Vanneste

Bestuurder

Charlotte VLB 1

Charlotte Vanlerberghe

Bestuurder

Eddy 16

Eddy

Axxi portret Fabine F 14

Fabienne

Axxi portret Wouter M 10

Wouter

Axxi portret Sophie M 9

Sophie

Axxi portret Sonja H 11

Sonia

Annelore 9

Annelore

Axxi portret Christof V 1

Christof

Axxi portret Dorine B 11

Dorine

Eline DB 1

Eline

Axxi portret Joyce V 4

Joyce

Axxi portret Eline L 19

Eline

Axxi portret Kathleen S 7

Kathleen

Axxi portret Katien 2

Carine

Axxi portret Katleen D 8

Katleen

Kim 15

Kim

Axxi portret Lieselot A 16

Lieselot

Axxi portret Bieke 3

Bieke

Axxi portret Brecht W 1

Brecht

Axxi portret Lieve L 2

Lieve

Axxi portret Marie Jeanne II 10

Marie-Jeanne

Axxi portret Mieke M 9

Mieke

Axxi portret Nele L 11

Nele

Romina 27

Romina

Axxi portret Sofie J 3

Sofie

Tessy 12

Tessy

Sofie VH 8

Sofie

Marloes 25

Marloes

Sarah 26

Sarah

Lien 12

Lien

Indra 13

Indra

Historiek

1979

In de zomer van 1979 hield Mieke Vanneste haar accountantskantoor boven de doopvont in Tielt. Sindsdien heeft de onderneming een eigen visie op accounting uitgebouwd en zijn praktijkervaring steeds verder gezet.

Eerste jaren

Samen met een stijgend aantal medewerkers schreef Mieke door de jaren heen een boeiend groeiverhaal. De expertise van Mieke heeft zijn wortels in de opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen, aangevuld met belangrijke bijkomende vormingen.

1988

Sinds 1988 is de onderneming gevestigd in een modern kantoorgebouw, langs de Rijksweg in Kuurne. Na verschillende strategische overnames kreeg het bedrijf een boost van kennis en expertise, wat zich vandaag vertaalt in een 35-tal dynamische medewerkers.

2011

Mede onder impuls van de tweede generatie, met name Charlotte Vanlerberghe, die in 2011 de schouders onder het bedrijf zette, gaan wij sinds kort door het leven als Axxi. Deze nieuwe bedrijfsnaam symboliseert niet alleen de proactieve manier waarmee wij ons op de markt zetten, maar ook de gedrevenheid waarmee wij u op de best mogelijke manier van dienst proberen te zijn. Zodat u, net als wij, altijd een dynamische pionier in uw sector kan blijven.

Partners

Axxi bouwde in de voorbije jaren een netwerk en samenwerking uit met advocaten, revisoren, externe adviseurs en notarissen.

Partners
Axxi HR rgb 240322 516

In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u.

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan. Meer info

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.