Terug naar diensten

Bedrijfs- en systeemanalyse / ERP

Heb je soms ook het gevoel dat je administratieve winkel teveel tijd, energie en geld kost, maar weet je niet hoe je dit kan optimaliseren? Droom je ook van een dashboard met realtime KPI’s voor jouw onderneming, maar ontbreekt het jou aan tijd om dat te ontwikkelen?

Op bovenstaande en vele andere vragen probeert onze specialiste Bieke Mistiaen een antwoord te formuleren. Hiervoor gebruikt ze haar ervaring in verschillende sectoren, haar kennis van verschillende bedrijfssystemen, haar expertise in Navision en vooral haar analytisch vermogen, creativiteit en leergierigheid. Ze dompelt zich onder in jouw onderneming en leefwereld om naar gelang jouw noden en prioriteiten een oplossing op maat te bieden. Met een no-nonsense en hands-on aanpak wil ze meer dan alleen maar het standaard advies bieden. Ze wordt als het ware jouw projectmanager die na het advies ook de begeleiding bij de implementatie voor haar rekening neemt. Nadien blijft ze nauw betrokken bij het project en evalueert ze ook samen met jouw onderneming de impact en gevolgen van de implementatie.

quote Bij axxi zorgen we voor een onberispelijke boekhouding en ontfermen we ons over alle wettelijke taken inzake de fiscale aangiftes van uw onderneming.
Axxi HR rgb 240322 516

In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u.

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan. Meer info

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.