Terug naar diensten

Subsidieadvies Subsidieadvies en -begeleiding

Hebt u een vernieuwend idee? Bent u van plan om te investeren? Hebt u groeiambities of wilt u internationaal uitbreiden? Werkt u milieu- en energiebewust? Dan bestaan er vanuit de verschillende overheden heel wat interessante subsidie maatregelen die uw onderneming ondersteunen om te groeien, te transformeren en te innoveren.

Meer dan de helft van de bedrijven die recht hebben op een subsidie, maken er geen gebruik van. Toch kunnen subsidies van groot belang zijn voor de groei van uw onderneming.

quote De specialisten bij Axxi helpen u om nog innovatiever, internationaler, socialer en duurzamer te groeien, en dit dankzij persoonlijk subsidieadvies op maat.
crop - Axxi HR rgb 240322 158

Hoe gaat Axxi te werk?

Wij voeren gratis een grondige analyse uit van uw situatie om na te gaan welke steunmaatregelen interessant kunnen zijn. Via een intakegesprek binnen uw onderneming met de betrokken managers, brengen wij uw vraagstelling in kaart. Dankzij de combinatie van onze gespecialiseerde kennis van Vlaamse subsidiemogelijkheden en de kennis van uw dossier, kunnen we nagaan welke opportuniteiten voor u van toepassing kunnen zijn. Komt u in aanmerking voor één of meerdere subsidies, dan helpen wij u graag bij het opstellen van het aanvraagdossier en bieden we u ondersteuning doorheen het volledige traject (van aanvraag, tot eindverslag).

Vanuit onze passie en kennis denken we graag met u mee over uw projectopzet, de uitdagingen, het werkplan en het valorisatiepotentieel. Indien nodig, gaan we voor u op zoek naar competente partners die u kunnen helpen bij de uitvoering van het project. Zo komen we samen tot een sterk project en een sterke subsidieaanvraag. Daarenboven verzorgen wij uw projectadministratie en rapportage indien u dat wenst.

Naar verloning bieden wij onder andere een “No Cure no Pay” formule aan, waarbij onze diensten pas gefactureerd worden indien er effectief subsidie verworven wordt. Gezien wij volledig werken op maat van uw onderneming, stellen wij u via een persoonlijk gesprek graag alternatieve formules voor, volledig aangepast aan uw situatie.

Axxi HR rgb 240322 516

In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u.

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan. Meer info

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.