Terug naar diensten

Starters­begeleiding Begeleiding en advies bij het oprichten van uw bedrijf

Het opstarten van een eigen onderneming is voor velen meestal het begin van een levenswerk. Maar het is niet altijd evident om te weten waarmee er precies rekening moeten worden gehouden. Er zijn enorm veel mogelijkheden en nog meer valkuilen.

quote Axxi heeft al meer dan dertig jaar ervaring met het begeleiden van starters.
Axxi HR rgb 240322 441

Wij zijn ons dan ook ten zeerste bewust van het belang van een goede begeleiding en opvolging. Wij weten als geen ander dat zeker bij het opstarten van een nieuwe zaak, men niet voor verrassingen wil komen te staan.

Eerst en vooral zullen wij een financieel plan opstellen van uw toekomstige onderneming. Aan de basis ligt een realistische benadering van de mogelijkheden die de markt te bieden heeft. Daarnaast stellen wij de beste structuur voor om uw zaak op te starten en uit te bouwen (éénmanszaak, BV, CV, NV).

Verder staan wij ook in om uw kredietdossier en subsidieaanvragen voor te bereiden, deze funderen we met het financieel plan. Alle andere formaliteiten, zoals btw, sociaal statuut, erkenningen, vestigingsattesten, vergunningen … die bij het opstarten moeten vervuld worden, brengen wij eveneens in orde.

Ten slotte kan u eveneens rekenen op ons uitgebreid netwerk aan professionals uit verschillende bedrijfstakken. Zij kunnen u bijstaan in het uitwerken van allerlei aspecten die samengaan met het oprichten van een onderneming.

Axxi HR rgb 240322 516

In welke fase uw bedrijf ook zit, wij vinden altijd het juiste antwoord voor u.

Cookies

Om optimaal gebruik te kunnen maken van deze website, moet je cookies toestaan. Meer info

Instellingen

Vereist voor de goede werking van de website, kunnen niet uitgeschakeld worden.

Houden informatie bij over hoe je onze website bezoekt.

Houden je surfgedrag bij om je relevante reclame op andere websites te kunnen aanbieden.